Lenen

De uitleenbare hulpmiddelen die Zorgwinkel Millingen aanbiedt, worden in veel gevallen via de Zorgverzekeringswet (Zvw) door de zorgverzekeraar vergoed. Deze producten zijn erg geschikt voor mensen die heel ziek zijn of een operatie ondergaan. Hulpmiddelen lenen wordt daarom bij ons zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Deze zijn ook nog eens voor elke plek in huis te verkrijgen. Denk hierbij aan een rolstoel, drempelhulp of sanitaire hulpmiddelen. Ook bieden wij de mogelijkheid om bij ons handige apparaten, zoals een hoog/laag bed te lenen. Er zijn uiteraard nog meer opties, die we even per categorie voor je hebben neergezet. 
Meer informatie over lenen vind je op onze adviespagina over lenen.
Mobiliteit
Image
Slapen en wonen
Image
Toilet- en badkamerhulpmiddelen
Image
Transferhulpmiddelen
Image
Kraamartikelen
Image

Het leenproces
Als je iets van ons wilt lenen kun je daarvoor naar de winkel komen, online via de webshop bestellen of je neemt telefonisch contact met ons op. Wij kijken dan samen of je in aanmerling komt en indien dit het geval is, waarvoor. Daarna bekijken en volgen wij de richtlijnen die door de zorgverzekeraar zijn opgesteld. Daar hebben wij dan jouw persoonlijke en medische gegevens voor nodig.

Kom langs in onze winkel 
Wil jij gebruik maken van uitleenbare hulpmiddelen? Neem dan contact op met Zorgwinkel Millingen voor de beste keuzes en een servicegerichte werkwijze. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier. Je kunt ons ook even bellen op (0481)- 846835 voor een directe communicatie. 

Zorgwinkel Millingen

Zorgwinkel Millingen
Burgemeester Eijckelhofstraat 1A
6566 AR Millingen aan de Rijn
info@zorgwinkelmillingen.nl
www.zorgwinkelmillingen.nl
(0481) 846 835
 
AGB-code 76091704
 
 
Vind ons op Social Media:
Facebook    instagram 

Nieuws

Aangepaste openingstijden 10 februari

Zaterdag 10 februari tot 13.00 uur geopend i.v.m. de Carnavalsoptocht 

 

Bloeddrukmeter en rollator dag: vrijdag 19 januari van 10.00- 16.00 uur

Op vrijdag 19 januari organiseert Zorgwinkel Millingen samen met Premis Medical een unieke dag: bloedrukmeter en rollatordag.

Ontvang deskundige uitleg over de verschillende bloeddrukmeters en probeer ze uit. U krijgt persoonlijk advies welke bloeedrukmeter bij u past en uitleg over het gebruik en het aflezen van de waardes.

Ook kunt u terecht voor een rollator check; ontvang advies en laat indien mogelijk reparaties direct uitvoeren zodat u weer veilig op pad kunt.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan aan via de website.

 

Tot vrijdag 19 januari!

Zorgwinkel Millingen is Homerr punt

Vanaf vandaag kunt u ook uw pakketten voor de verzenddienst Homerr bij ons inleveren en/of ophalen!

 

 

Zorgwinkel Millingen aanwezig bij de Vitaliteitsdag

𝐆𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩𝐬 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐕𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐬𝐝𝐚𝐠
Op zaterdag 23 september is in Millingen aan de Rijn de Vitaliteitsdag. Speciaal voor die inwoners die lekker vitaal willen worden en blijven. Kom tussen 13.30 en 17.00 uur naar OEV1 gebouw aan de Heerbaan 117. En doe mee aan gratis workshops. Of klets mee aan de koffietafel.
Heb jij vragen over wat je juridisch moet regelen voor jou en je partner als je wat ouder wordt? Ben je benieuwd hoe je lekker kan koken voor 1 persoon?
Zorgwinkel Millingen geeft je graag uitleg over het lenen van hulpmiddelen; wanneer en wat kun je lenen en hoe werkt dat?
Of heb je misschien vragen aan Oosterpoort woningcorporatie, Kwiek Groesbeek. Bibliotheek Gelderland Zuid, de seniorenraad, de mantelzorgconsulent. Kom dan naar de Vitaliteitsdag.
Meedoen met een van deze workshops? Geef je dan op via www.fortewelzijn.nl/vitaliteitsdag.
De Vitaliteitsmarkt is een initiatief van de gemeente Berg en Dal, GGD en Forte Welzijn.

 

Nieuw binnen! BBrain sprekende kalenderklok

Deze klok geeft in grote letters en cijfers de digitale tijd, datum en dagdeel weer. Ook wordt er met een druk op de grote knop aan de bovenzijde de tijd en het dagdeel uitgesproken.
Deze unieke klok doet echter veel meer dan alleen de tijd aangeven:
Zo heeft deze sprekende klok 20 herinneringsberichten die kunnen worden ingesteld om dagelijks, wekelijks of eenmalig te worden uitgesproken of als alarmsignaal af te gaan.
Wilt u meer weten over deze sprekende klok? U bent van harte welkom om de klok in de winkel te bekijken en wij vertellen graag over alle mogelijkheden van deze klok.

 
 

Openingstijden

Maandag:  09.00 - 17.30 uur 
Dinsdag:  09.00 - 17.30 uur  
Woensdag:  09.00 - 17.30 uur  
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur  
Vrijdag:  09.00 - 17.30 uur  
Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur  
Zondag: gesloten