Huren

Makkelijk hulpmiddelen huren
Bij Zorgwinkel Millingen kun je heel makkelijk hulpmiddelen huren die jouw dagelijkse leven een stuk makkelijker kunnen maken. Wij bieden een breed assortiment aan handige producten, die onmisbaar kunnen zijn voor iedereen die hulpbehoevend is. Heb jij er namelijk baat bij om een bloeddrukmeter te huren voor thuis of heb je krukken nodig? We vinden de beste spullen voor jouw persoonlijke situatie en voorzien je indien nodig van passend advies. 
Lees even verder als je hier meer over wilt weten.

Image
Veel verschillende hulpmiddelen 
Door ons brede assortiment zijn wij in staat om veel soorten hulpmiddelen tot jouw beschikking te stellen. Wil je bijvoorbeeld een rolstoel of een rollator huren? Geef je lichamelijke gesteldheid aan ons door en we vinden meteen de ideale match voor jou. Laat ons jouw wensen weten en wij regelen het voor je. Hierdoor hebben we een deel van ons assortiment even op een rijtje voor je gezet, zo kun je hier een beter beeld bij vormen.

  • Kraamartikelen: borstkolf en een babyweegschaal
  • Loophulpmiddelen: krukken, looprekken, rollators en reaumakrukken
  • Verzorging: bloeddrukmeter en een daglichtlamp

Wil je het gehele assortiment bekijken van hulpmiddelen die u kunt huren? Neem dan een kijkje in de webshop


Hoe werkt huren?
Als je bijvoorbeeld loopkrukken wilt huren, dan gaat dat in samenwerking met Vegro. Dat geldt voor alle leen- en huurproducten uit ons assortiment. Je betaalt de huur dan per vier weken, hiervoor verstuurt Vegro een factuur. Wel dien je bij de aflevering van de hulpmiddelen de borg (standaard € 30,-) en transportkosten te betalen aan de chauffeur. Bij het huren van hulpmiddelen vragen bij naar een legitimatiebewijs en verzekeringspas. Houd hier dus rekening mee!

Neem contact op
Wil je hulpmiddelen huren van uitstekende kwaliteit? Neem dan contact op met Zorgwinkel Millingen of bestel via de webshop.
Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en klaar om te helpen. Wij zijn ook bereikbaar via het contactformulier maar je kunt oons ook gewoon even bellen op (0481-) 846835 voor een directe communicatie.


Zorgwinkel Millingen

Zorgwinkel Millingen
Burgemeester Eijckelhofstraat 1A
6566 AR Millingen aan de Rijn
info@zorgwinkelmillingen.nl
www.zorgwinkelmillingen.nl
(0481) 846 835
 
AGB-code 76091704
 
 
Vind ons op Social Media:
Facebook    instagram 

Nieuws

2e Pinksterdag 20 mei gesloten

Maandag 20 mei zijn wij i.v.m. pinksteren gesloten. Dinsdag 21 mei staan wij vanaf 09.00 uur weer voor u klaar!

Bloeddrukmeter en rollator dag: vrijdag 19 januari van 10.00- 16.00 uur

Op vrijdag 19 januari organiseert Zorgwinkel Millingen samen met Premis Medical een unieke dag: bloedrukmeter en rollatordag.

Ontvang deskundige uitleg over de verschillende bloeddrukmeters en probeer ze uit. U krijgt persoonlijk advies welke bloeedrukmeter bij u past en uitleg over het gebruik en het aflezen van de waardes.

Ook kunt u terecht voor een rollator check; ontvang advies en laat indien mogelijk reparaties direct uitvoeren zodat u weer veilig op pad kunt.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan aan via de website.

 

Tot vrijdag 19 januari!

Zorgwinkel Millingen is Homerr punt

Vanaf vandaag kunt u ook uw pakketten voor de verzenddienst Homerr bij ons inleveren en/of ophalen!

 

 

Zorgwinkel Millingen aanwezig bij de Vitaliteitsdag

𝐆𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩𝐬 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐕𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐬𝐝𝐚𝐠
Op zaterdag 23 september is in Millingen aan de Rijn de Vitaliteitsdag. Speciaal voor die inwoners die lekker vitaal willen worden en blijven. Kom tussen 13.30 en 17.00 uur naar OEV1 gebouw aan de Heerbaan 117. En doe mee aan gratis workshops. Of klets mee aan de koffietafel.
Heb jij vragen over wat je juridisch moet regelen voor jou en je partner als je wat ouder wordt? Ben je benieuwd hoe je lekker kan koken voor 1 persoon?
Zorgwinkel Millingen geeft je graag uitleg over het lenen van hulpmiddelen; wanneer en wat kun je lenen en hoe werkt dat?
Of heb je misschien vragen aan Oosterpoort woningcorporatie, Kwiek Groesbeek. Bibliotheek Gelderland Zuid, de seniorenraad, de mantelzorgconsulent. Kom dan naar de Vitaliteitsdag.
Meedoen met een van deze workshops? Geef je dan op via www.fortewelzijn.nl/vitaliteitsdag.
De Vitaliteitsmarkt is een initiatief van de gemeente Berg en Dal, GGD en Forte Welzijn.

 

Nieuw binnen! BBrain sprekende kalenderklok

Deze klok geeft in grote letters en cijfers de digitale tijd, datum en dagdeel weer. Ook wordt er met een druk op de grote knop aan de bovenzijde de tijd en het dagdeel uitgesproken.
Deze unieke klok doet echter veel meer dan alleen de tijd aangeven:
Zo heeft deze sprekende klok 20 herinneringsberichten die kunnen worden ingesteld om dagelijks, wekelijks of eenmalig te worden uitgesproken of als alarmsignaal af te gaan.
Wilt u meer weten over deze sprekende klok? U bent van harte welkom om de klok in de winkel te bekijken en wij vertellen graag over alle mogelijkheden van deze klok.

 
 

Openingstijden

Maandag:  09.00 - 17.30 uur 
Dinsdag:  09.00 - 17.30 uur  
Woensdag:  09.00 - 17.30 uur  
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur  
Vrijdag:  09.00 - 17.30 uur  
Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur  
Zondag: gesloten