Trapliften

Traplift advies op maat 

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Er kunnen situaties ontstaan waarin dat lastiger wordt. Stel dat traplopen niet meer zo makkelijk gaat, dan kan jouw trap een grote hindernis worden. Smienk Trapliften kan jou met een betaalbare en duurzame oplossing helpen om veilig te blijven wonen in jouw eigen vertrouwde omgeving. 

Voordat je een traplift aanschaft komt er veel informatie op je af: Wat zijn de mogelijkheden? Komt de traplift aan de binnen- of buitenzijde? Is een traplift wel veilig? Om jou daarbij te helpen komt ÊÊn van de adviseurs geheel vrijblijvend bij je thuis om samen met jou jouw wensen door te nemen. Daarin krijg je advies en een offerte op maat. Wanneer je akkoord gaat met de offerte is het mogelijk om al binnen 3 weken jouw traplift in huis te verwachten. 

Image
Image

Zorgwinkel Millingen & Smienk Trapliften

Zorgwinkel Millingen werkt samen met Smienk Trapliften. Smienk levert moderne tweedehands trapliften van alle A-merken. Vernieuwd, aan jouw situatie aangepast en met garantie. Zo heb je een betrouwbare traplift voor een scherpe prijs. 

De trapliften van Smienk worden geleverd met volledige garantie. Bovendien werken ze niet alleen als nieuw, ze zien er ook goed uit. Eventueel met nieuwe lak en nieuwe bekleding. Smienk levert trapliften van o.a. Otolift, ThyssenKrupp en Handicare. 

Door de ruime keuze in A-merken kan Smienk eigenlijk altijd een jong gebruikte traplift leveren die past bij uw trap. Van binnenzijde tot buitenzijde. Voor buitentrappen, smalle en steile trappen en zelfs voor wenteltrappen. 

Door te kiezen voor een traplift van Smienk kunt u tot 60% goedkoper uit zijn. 

We helpen je graag

Mocht je nog vragen hebben betreft de raplift, twijfel dan niet en neem cotact op met Zorgwinkel Millingen. Maak vrijblijvend gebruik van ons contactformulier. Je kunt ons ook even bellen op (0481-) 846835 voor een directe communicatie of kom even binnen bij Zorgwinkel Millingen!

Zorgwinkel Millingen

Zorgwinkel Millingen
Burgemeester Eijckelhofstraat 1A
6566 AR Millingen aan de Rijn
info@zorgwinkelmillingen.nl
www.zorgwinkelmillingen.nl
(0481) 846 835
 
AGB-code 76091704
 
 
Vind ons op Social Media:
Facebook    instagram 

Nieuws

2e Pinksterdag 20 mei gesloten

Maandag 20 mei zijn wij i.v.m. pinksteren gesloten. Dinsdag 21 mei staan wij vanaf 09.00 uur weer voor u klaar!

Bloeddrukmeter en rollator dag: vrijdag 19 januari van 10.00- 16.00 uur

Op vrijdag 19 januari organiseert Zorgwinkel Millingen samen met Premis Medical een unieke dag: bloedrukmeter en rollatordag.

Ontvang deskundige uitleg over de verschillende bloeddrukmeters en probeer ze uit. U krijgt persoonlijk advies welke bloeedrukmeter bij u past en uitleg over het gebruik en het aflezen van de waardes.

Ook kunt u terecht voor een rollator check; ontvang advies en laat indien mogelijk reparaties direct uitvoeren zodat u weer veilig op pad kunt.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan aan via de website.

 

Tot vrijdag 19 januari!

Zorgwinkel Millingen is Homerr punt

Vanaf vandaag kunt u ook uw pakketten voor de verzenddienst Homerr bij ons inleveren en/of ophalen!

 

 

Zorgwinkel Millingen aanwezig bij de Vitaliteitsdag

𝐆đĢ𝐚𝐭đĸđŦ 𝐰𝐨đĢ𝐤đŦ𝐡𝐨𝐩đŦ 𝐭đĸđŖ𝐝𝐞𝐧đŦ 𝐝𝐞 𝐕đĸ𝐭𝐚đĨđĸ𝐭𝐞đĸ𝐭đŦ𝐝𝐚𝐠
Op zaterdag 23 september is in Millingen aan de Rijn de Vitaliteitsdag. Speciaal voor die inwoners die lekker vitaal willen worden en blijven. Kom tussen 13.30 en 17.00 uur naar OEV1 gebouw aan de Heerbaan 117. En doe mee aan gratis workshops. Of klets mee aan de koffietafel.
Heb jij vragen over wat je juridisch moet regelen voor jou en je partner als je wat ouder wordt? Ben je benieuwd hoe je lekker kan koken voor 1 persoon?
Zorgwinkel Millingen geeft je graag uitleg over het lenen van hulpmiddelen; wanneer en wat kun je lenen en hoe werkt dat?
Of heb je misschien vragen aan Oosterpoort woningcorporatie, Kwiek Groesbeek. Bibliotheek Gelderland Zuid, de seniorenraad, de mantelzorgconsulent. Kom dan naar de Vitaliteitsdag.
Meedoen met een van deze workshops? Geef je dan op via www.fortewelzijn.nl/vitaliteitsdag.
De Vitaliteitsmarkt is een initiatief van de gemeente Berg en Dal, GGD en Forte Welzijn.

 

Nieuw binnen! BBrain sprekende kalenderklok

Deze klok geeft in grote letters en cijfers de digitale tijd, datum en dagdeel weer. Ook wordt er met een druk op de grote knop aan de bovenzijde de tijd en het dagdeel uitgesproken.
Deze unieke klok doet echter veel meer dan alleen de tijd aangeven:
Zo heeft deze sprekende klok 20 herinneringsberichten die kunnen worden ingesteld om dagelijks, wekelijks of eenmalig te worden uitgesproken of als alarmsignaal af te gaan.
Wilt u meer weten over deze sprekende klok? U bent van harte welkom om de klok in de winkel te bekijken en wij vertellen graag over alle mogelijkheden van deze klok.

 
 

Openingstijden

Maandag:  09.00 - 17.30 uur 
Dinsdag:  09.00 - 17.30 uur  
Woensdag:  09.00 - 17.30 uur  
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur  
Vrijdag:  09.00 - 17.30 uur  
Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur  
Zondag: gesloten